Betöltés folyamatban
Jun 4, 2014

Timi és Lajos Nagy napja a Ligetben …

written by robert

Az első esküvőm, ahol a vőlegénnyel csak a fényképezésen találkozom először.

Az első megbeszélésen, mondta Timi, hogy a Vajdahunyad várban lesz a szertartás is, és a lakodalom is. Kérték, legyen a fotósorozat helyszíne a Városliget. A Ligetben olyan sokszor járunk fényképezni, gondoltam az ő sorozatukba most lopjunk bele valami különlegeset: felvetettem, mit szólnának hozzá, ha a Vidámpark századfordulón épült körhintáján is fényképeznénk. Az utolsó pillanatig úgy tűnt, nem tudunk bejutni, de végül az utolsó percben (szombat reggel) mégis sikerült elintézni- köszönjük Ági.)

Az 56-os emlékművet is az első találkozón vettük fel a képzeletbeli listánkra  (Timi szemöldök felhúzása azt jelezte nekem, nem tudja elképzelni mit is lehet egy ilyen “rozsdás” helyen csinálni.

Remélem nem csalódtál Timi
A Vidámparkból kifelé jövet láttam meg a szivárvány nyalókát, és egyből megtetszett. Ezzel képeket kell készíteni! Amíg Timit fényképeztem, megérkezett Lajos egy hatalmas pereccel (nem tudom honnan szerezte  ezzel lett teljes a “ligeti fíling”. Édesek, aranyosak voltak, elég volt egymásra nézniük – szikráztak. Puszi, puszi hátán
Volt bolondozás, szenvedély, meghatódás, nevetés és pörgés folyamatosan. A nagy meleg ellenére egész este remek hangulatban volt az ünneplő sereg.

Timi, Lajos köszönöm, hogy ott lehettem veletek.


Vissza a bejegyzésekhez