Betöltés folyamatban

Szavak

Először is fogadd gratulációmat.

Minden kislány már óvodás korától az esküvőjén álmodozik (tudom, van három leányom) A Te életedben most jött el a pillanat, amikor ezt a régóta dédelgetett, százszor elképzelt napot átélheted. Ez egy nagyon izgalmas kaland, ami megváltoztatja az életed. Az esküvő szervezése sokaknak édes teher, amit boldogan vállalnak, hiszen az álomesküvőt szeretnék minden pillanatában, minden részletében tökéletesnek megélni.

Sok év tapasztalatával a hátam mögött már a tervezés, szervezés ideje alatt a segítségedre leszek, bármikor szívesen válaszolok a kérdéseidre. Mindig azon leszek, hogy érezd nincsenek problémák, csak megoldások. Rutinnal kezelek minden váratlan helyzetet.

Fényképeimmel a múló pillanatot igyekszem képbe sűríteni, megmutatni az érzelmeket, megragadni a törékeny jelent. A jó fényképhez elengedhetetlen a szimpátia, a bizalom és az elfogadás. Igazán jó képek csak így születhetnek meg. Ezért csak korlátozott számú esküvői megbízást vállalok, hogy minden párosomnak – így Nektek is – a legnagyobb figyelmet szentelhessem.

A fényképeket könnyed, vidám hangulat jellemzi. Remek hangulatban, felszabadult képeket készíthetünk.

Képeimmel az érzelmeket örökítem meg, de jellemző rájuk a kreativitás, az apró részletek, momentumok, és hangulatok megragadása is. Azt szeretném, hogy évek múltán, amikor az albumot fellapozzátok, felelevenedjenek azok az emlékek pillanatok, érzések, amiket ott, azon a nevezetes napon együtt éltetek át. Olyan elevenen, mintha csak tegnap történt volna.

A képet nem a fényképezőgép készíti, mert az a fényképész agyában, lelkében alakul ki, és készül el. Mégis fontos a megfelelő technika használata, főleg szélsőséges fényviszonyok, helyzetek esetén.

A megrendelésnél nem terméket vásárolsz, nem tudod (esetleg csak sejted) hogy mit kapsz majd. Ezért fontos, hogy azt a fényképészt válaszd, aki hozzád a legjobban illik. Ezért is javaslok minden érdeklődőnek, egy kötelezettségtől mentes beszélgetést az irodámban, ahol egy kávé, vagy üdítő mellett jobban megismerhetjük egymást.

A közös munkánk gyakran a képek, albumos átadásával véget ér, de jó néhány párossal tovább vezet a közös utunk, később több családi ünnepen, eseményen is találkozunk.

Mit gondoltok, Veletek miként alakulna? :)