Betöltés folyamatban

Visszhang

Görgess le
Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk nagy napunk megörökítéséhez. Az, hogy a képek csodálatosak lettek, az nem is volt kérdés. Amit azonban külön szeretnénk megköszönni, hogy az egész nap folyamán, teljesen észrevétlenül mindenhol ott voltatok, minden apró mozdulatot és érzést pontosan megörökítettetek a képekben, slideshowk-ban. Ezeket visszanézve, és azóta már jó párszor megtettük :), újra tudjuk élni az egész napot, minden apró mozzanatával, olykor vicces, máskor nagyon bensőséges hangulatával együtt. Nagyon köszönjük!
Kata és István

Kedves Zoli! Szeretnénk megköszönni, hogy hihetetlen profizmusoddal, kreativitásoddal és végtelenül aranyos személyiségeddel még csodálatosabbá varázsoltad életünk legszebb napját! Minden egyes fotó személyes, érzelemgazdag és remekül visszaadja a meghitt pillanatokat. Számítunk Rád a későbbiekben is!
Klári és Peti

kp

Kedves Zoltán! Magam és Családom nevében szeretném megköszönni, hogy szakmai profizmusával és hihetetlenül kedves kisugárzásával hozzájárult Gyermekeink, Klári és Peti Nagy Napjához! Lenyűgöző képeivel és a vetítésekkel valamennyiünket elvarázsolt, és feledhetetlenné tette a legszebb pillanatokat! A Gyerekek nagyon jól döntöttek, amikor Önt választották! További sok szép párt és sikeres pályafutást kívánok, és persze várjuk a folytatást! wink hangulatjel. Szeretettel üdvözlöm: Nádiné Nagy Márta
Nádiné Nagy Márta
Álmaink esküjét megélni csodálatos volt, és az, hogy az aznapi képeket visszanézve újra és újra átélhetjük ezt a varázslatot, valóban felbecsülhetetlen élmény. A fotózással és a fotósunkkal maximálisan meg voltunk elégedve. Egy vidám, mérhetetlenül kedves és figyelmes embert ismerhettünk meg személyében, aki maximálisan próbált minden olyan beállításban segíteni és spontán pillanatot megragadni, amit szerettünk volna, sőt még annál is többet. A vendégektől a mai napig kapunk pozitív visszajelzéseket, miszerint ilyen jól elkapott pillanatokat és gyönyörű, ízléses képeket még nem láttak korábban. Nagyon hálásak vagyunk!
Xéni és Lackó

xl

Életünk legszebb napja nem is lehetett volna nélküled ennél felejthetetlenebb… minden képben benne van a mi kis történetünk, amelyet olyan profin adtál vissza, amit álmunkban sem gondoltunk. Minden kép Brigis és Zolis :). Nagyon-nagyon köszönjük azt a sugárzó jókedvet, profizmust, rugalmasságot amelyet a jegyes fotózáson és az esküvőnkön kaptunk Tőled. Nem csak egy remek fotóst, de egy csodálatos embert is megismertünk! Nagyon bízunk abban, hogy még sok élményünk lesz, amit az Te „szemeddel” újra képekben viszont láthatunk. Minden párnak csak ajánlani tudom Zolit remek fotós!
Brigi és Zoli

bz

Örülünk, hogy Rád találtunk. Képeink abszolút visszaadják a Nagy Napunk hangulatát. Ha csak ránézünk egyre is, szinte érezzük az illatokat és halljuk az elcsattant poénokat. :) Boldogok vagyunk, hogy Veled (és a háttérben készen álló csapattal) oszthattuk meg életünk egyik legszebb napját. És persze reméljük, hogy sosem felejted el a dátumot! ;)
Rita és Tibi

rt

Ahol a hivatástudat a profizmussal és az alázattal találkozik. Köszönjük a fantasztikus képeket Zoli! Mind szakmailag és emberileg is maximálisan elégedettek vagyunk!
Rencsi és Balázs

Zoli kedves, több minden köszönünk neked: köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt a különleges napot, köszönjük a rengeteg szép képet és köszönjük a profizmusodat és a rugalmasságodat. Hamarosan jelentkezünk babafotózásra (is). Kedves párok, jószívvel ajánljuk Zolit nektek, mert amellett, hogy ügyes még kedves és profi is.
Barbara és Dash

Kedves Zoli, Nagyon köszönjük a fantasztikus képeket, és a kedves lazaságodat, közvetlenségedet, ami már az első kapcsolatfelvételkor megteremtette a bizalmat az irányodba. Külön hálásak vagyunk a kreatív ötleteidért, bíztatásaidért és türelmedért, és hogy sikerült a kamera okozta stresszt játékos pillanatokká változtatnod. Úgy látjuk, hogy igazán Andi-Gabós sorozatokat tudtál készíteni, ami valóban örök emlék lesz számunkra, és amik nézegetésével nem tudunk betelni. :-)
A tuti-tandem-duó, Andi és Gabó

ag

Kedves Zoli, nagyon szépen köszönjük, hogy a rövidke határidő ellenére mégis elvállaltál bennünket és hogy te fotóztad a nagy napunkat! Személyedben egy végtelenül kedves, intelligens, rugalmas, profi szakembert ismerhettünk meg, és az átadott anyagokkal is nagyon meg van elégedve az egész család. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Barbi & Dani

Személyedben nem csak egy profi fotóst, de egy elbűvölő embert is megismerhettünk. A fotózások felejthetetlen élmények maradnak, a képek pedig csodásak. Köszönjük, hogy megörökítetted a Nagy Napunkat!
Timi és Peti

tp

Köszönjük szépen a képeket, gyönyörűek.
Nyolczas Orsi

no

Sok esküvői fotóst láttunk már munka közben és sok esküvői fénykép-sorozatot néztünk már végig, ezért nagyon örülünk, hogy te voltál az a művész, aki az esküvőnket, életünk egyik legfontosabb eseményét megörökítetted, számunkra. Mindent láttál, amit kellett, mégsem zavart meg senkit jelenléted a nagy napunk alatt. Első osztályú képeket kaptunk tőled, extra gyorsan, és sablonok helyett Minket kaptál lencsevégre.
Réka és Gábor

rg