Betöltés folyamatban
Jun 3, 2014

Esküvői Kiállítások 2013

written by robert

Már majd’ egy hete, hogy véget ért a kiállítás, de csak most jutottam oda, hogy írjak néhány sort… Nagy izgalommal készültem az idei esküvő-kiállításokra. Végtére is önálló stand! Elkészültek az albumok, nyomdából elhoztuk a szórólapokat, beszereztük a cilindereket és női fejdíszeket, összeszedtük az összes motyót (asztalok, TV, laptop, nyomtató, papír, fényképezőgép, a „mozgó műterem” minden kütyüje, és sok minden más). Kezdődhetett a standépítés, berendezés. Kihívást jelentett a stand (komoly) hat négyzetméterének berendezése is. El kellett helyezni egy kanapét (ehhez én ragaszkodtam), asztalokat, nyomtatót, a falat a képkerettel és egy komoly műtermi világításnak is helyet kellett szorítanunk.

Kezdeti félelmeim hamar eloszlottak, mert rengeteg pár keresett meg bennünket. Közülük sokan már a 2014-re tervezik az esküvőt. Sokan a nagy rohanás közepette kicsit megpihentek a kanapénkon, lapozták az esküvőkönyveket, válthattunk néhány szót. Az ország minden pontjáról érkeztek érdeklődők. Vas megyétől Borsodig.

Nagyon népszerű volt a képkeretben fényképezkedés a ’30as évek viseletében. Többen megállapíthattuk, hogy az uraknak ma is jól áll a cilinder. J

Sokan megcsodálták a magas minőségben készített Antal Milán féle albumainkat, amelyek valódi fineart albumok, tehát a lapok vegyszeres előhívással fotópapírra készülnek, amelyek végül UV védelmet (is) szolgáló lakkozást kapnak. Egyedi kivitelben, kézimunkával kötnek minden könyvet.

Külön köszönet Jégvirág Dekornak akik nemcsak a dekorációban segítettek, hanem az ötletelés idején felajánlották, hogy a fényképezéshez kölcsönadják a képkeretes „falat”. Bátram ajánlom őket, mert nagyon kreatívak, kedvesek és segítőkészek.

Ezúton is szeretném megköszönni mindazoknak, akik megtiszteltek és megnézték a munkámat, illetve érdeklődtek iránta.


Vissza a bejegyzésekhez